Vanlige spørsmål

Jeg vil endre bestillingen min. Kan jeg det?

Det er mulig. Hvis den ikke allerede er pakket og sendt, hjelper jeg deg gjerne! Send meg en melding på chatten eller kontaktsiden med bestillingsnummeret og hva du ønsker å endre, så ser jeg hva jeg kan få til.

Vil arbeid som er utsolgt bli tilgjengelige igjen?

Det korte svaret er dessverre nei. Alle arbeidene er trykket i begrenset opplag. Det betyr at når de er utsolgt, finnes det ikke flere av akkurat dette arbeidet. Det litt lengre svaret er at det er mulig at det kan dukke opp eldre arbeider for salg i nettbutikken, hvis disse f.eks. har ligget i en skuff på et galleri. Allikevel, når hele opplaget er solgt ut, så er det slutt. Det betyr ikke at det ikke kan komme andre varianter av motivene, eller helt andre arbeider som du kanskje liker. Sjekk innom jevnlig, og følg meg gjerne på Instagram!

Kan jeg bestille et eget, spesialprodusert arbeid fra deg?

For tiden tar jeg dessverre ikke på meg å illustrere enkeltarbeider på oppdrag. Har du et større prosjekt du ønsker å diskutere – ta kontakt!

Hvor kan du sende?

Jeg sender til hele landet, men foreløpig bare innenlands i Norge.

Hvilke produkter kan leveres til hele landet?

Alle arbeider, med eller uten ramme sendes i posten, bortsett fra innrammede arbeider i stort format (50x70 og oppover). Disse kan hentes hos meg eller leveres lokalt innen en radius på to mil. Se punktene om henting og lokal levering.

Hvor mye koster det i frakt?

Jeg har to forskjellige fraktpriser. Trykk koster 99,-, mens innrammede arbeider koster 149,-. Dette blir lagt til bestillingssummen ved utsjekk i kassen. Hvis du handler for mer enn 2.500,- i butikken min, vil du alltid få fri frakt!

Hvordan fraktes bestillingen min?

Alle bestillinger sendes med sporing gjennom Posten Norge. Mindre trykk på opptil 53x32 cm sendes flatt. Større trykk sendes i papphylse. Innrammede arbeider sendes godt beskyttet i en eske av hard kartong. Oppdateringer om levering av bestillingen vil du få av Posten på SMS eller e-post på telefonnummeret eller e-postadressen du oppgir i kassen. Innrammede arbeider i stort format (50x70 og oppover) kan ikke sendes med post.

Hvor lang er leveringstiden?

Når jeg får bestillingen, vil jeg gjøre det jeg kan for å pakke og sende den innen tre dager. For trykk i stort format (50x70 og oppover) vil denne tiden være fire virkedager. Leveringstiden til Posten vil variere etter hvor pakken skal, men vanligvis tar dette rundt tre virkedager (altså ikke medregnet helger og helligdager). Trykk i stort format som rammes inn hos His Galleri vil ha en leveringstid på 3-5 uker.

Kan jeg hente arbeidet selv?

Det kan du. Da velger du "Henting" som alternativ i kassen. Pakken din vil vanligvis være klar i løpet av 2-4 dager. Jeg tar kontakt for nærmere avtale om henting.

Jeg bor i nærheten. Kan du levere lokalt?

Det kan jeg. Hvis du bor innen en radius på to mil, velger du alternativet "Lokal leveranse" i kassen. Her legger du igjen telefonnummeret ditt og eventuelle leveringsinstruksjoner. Jeg vil gjøre det jeg kan for å levere til deg innen tre dager. Denne tjenesten er gratis.

Hvordan kan jeg returnere et kjøp?

Hvis du ombestemmer deg, kan du returnere et kjøp. Gi meg beskjed i løpet av 14 dager etter at du har mottatt varen, og returner varen innen 14 dager etter dette. Hvis du ønsker å returnere en vare, er det fint om du først tar kontakt og venter på svar fra meg.